A jelentkezés Május 17-ig elérhető:

13
Nap
18
Óra
19
Perc
22
Mp

2019. május 23. | Lurdy Rendezvényközpont


Instagram Fesztivál


Ahol megtanulod maximális fordulatszámra járatni az Instagram marketingedet!

BESZÉLJÜNK A 2019-ES ÉV LEGHATÉKONYABB MARKETING ESZKÖZÉRŐL – AZ INSTAGRAMRÓL!

Az Instagram jött, látott és győzött. Más platformokhoz viszonyítva őrületes organikus elérések, rendkívül elkötelezett felhasználók, meglepően olcsó és remekül működő hirdetések, és több milliárd elköltött dollár, ennél még több milliárd dollárnyi bevétellel fűszerezve.

Ma már a multik is nagyüzemben használják az Instát pénztermelésre, így ha le akarjuk gyűrni a konkurenciát, akkor nekünk, KKV-knak is profin kell nyúlnunk a platformhoz.

Május 23-án ehhez lépésről-lépésre fogunk mindent a kezedbe adni!

Vérprofi Instagram felhasználó születik!

Egyre többen használják fel az Instagramot üzleti indíttatásból, de mégis alig akad olyan felhasználó itthon, aki tudatosan, tervszerűen működtetné a saját fiókját.

Kevesen vannak azok a cégek és személyek:

 • ... akiknek a hangjára odafigyelnek az emberek
 • ... akik véleményformáló hatással vannak egy téma közönségére
 • ... akik kész Instagram stratégiával rendelkeznek
 • ... akik tudják, hogy hogyan lehet 1 forintból 5-öt csinálni Instagram hirdetéssel
 • ... akik tisztában vannak azzal, hogy hogyan is kell a tartalmakon keresztül értékesíteni

Ebből következik, hogy te lehetsz az, aki átüti az emberek ingerküszöbét. Te lehetsz az, aki a fogyasztókért vívott versenyt megnyeri, és aki óriási pénzeket kaszál az Instán!

TARTS VELÜNK!

2019. május 23. | Lurdy Rendezvényközpont


Instagram Fesztivál


A piacvezető Instagram fiók építőkockái

Ha tarolni akarsz az Instán, akkor a következő elemekre van szükséged:

1. Az Instagram működésének megértésére, hogy pontosan tudd, mit és miért kell csinálnod

2. Egy stratégiára, ami útmutatást ad a fiókod felfuttatásához

3. Tartalomkészítői know-how-ra, hogy a posztjaid átüssék a piac zaját és rád irányítsák a célközönséged minden figyelmét

4. Egy csipetnyi „showbizniszre”, hogy te legyél a piacod legnagyobb érdekessége, akit mindenki látni akar

5. Egy sor haladó marketing technikára, amelyeket csak kevesen ismernek – és még annál is kevesebben használnak

6. Egy értékesítési útmutatóra, hogy kiszámíthatóan keress minél több pénzt az Instán

Mindezeket a témákat pedig 6 különböző előadó tálalásában hallgathatod majd végig!

A süket dumát megtartjuk MÁSOKNAK

Egy dolgot megígérhetünk: nem fogunk üres marketing frázisokkal untatni és nem fogjuk megtartani magunknak a leghatékonyabb Instás eszközöket.

Nem fogjuk a saját termékeinket és szolgáltatásainkat lenyomni a torkodon és nem fogunk magunkról szuperlatívuszokban beszélni. Minimális sales, maximális tartalom.

Nyílt lapokkal játszunk – ez a nap rólad és az Instagramról fog szólni. Nézzük csak:

 • Hogyan szerezz több ezer követőt, anélkül hogy valamilyen programot használnál, vagy követőket vennél?
 • Hogyan kommunikálj úgy, hogy te legyél a piacod legérdekesebb képviselője a célközönség szemében?
 • Mi az az egyetlen alapelv, amit ha betartasz, akkor elkerülhetetlenül a piacod egyik legrelevánsabb véleményvezérévé válsz?
 • Hogyan készítsd el a piacod legütőképesebb tartalmait? – anélkül, hogy órákat kellene felettük ülnöd.
 • Mi az a Top 5 Instagram marketing hiba, amivel hetek munkáját teheted tönkre, miközben könnyű lenne elkerülni azokat?
 • Hogyan érj el akár 15-20%-al is több embert organikusan, mint a versenytársaid?
 • Hogyan fektess be 10 Ft-ot az influencerekkel való együttműködésbe úgy, hogy a végén 0 helyett 50-et vehess ki?
 • Hogyan hozza létre a kommunikáció stílusa és a kommunikáció tartalma a megfelelő képi megjelenéssel ötvözve a vérprofi Instagram fiókot?

2019. május 23. | Lurdy Rendezvényközpont


Instagram Fesztivál


Mi már tényleg unjuk!

1.

Mi már unjuk, hogy annyi vállalkozó használja rosszul az Instát és emiatt sokak fejében negatív kép alakul ki a platformról. Szeretnénk, ha a KKV-k felnőnének az Instagramhoz és kihasználnák a benne rejlő lehetőségeket.

2.

Mi már unjuk, hogy üzletemberek panaszkodnak amiatt, hogy nem tudnak értékesíteni az Instán. Ígérjük, hogy a Fesztivál után egy komplett terv fog megszületni a fejedben az Instagramon való hatékony értékesítésre.

3.

Mi már unjuk, hogy a KKV-k várják a messiást, az „új és átütő marketing eszközt”, miközben ez már ott van előttük az Instagram képében! Ha szeretnél ebből a lehető legtöbbet kifacsarni, akkor a Fesztiválon a helyed!

FORMASÁGOK HELYETT FESZTIVÁL HANGULATTAL VÁRUNK!

Ez nem az a tipikus, eltúlzottan komoly hangulatú marketing rendezvény lesz. Sokkal inkább számíthatsz egy vibráló, baráti hangulatú napra, jókedvű előadókkal, egy kanálnyi öniróniával és nevetéssel fűszerezett előadásokkal és közvetlen előadókkal.

Szeretnénk a rengeteg tudás mellett egyfajta életérzést is átadni, hogy a rendezvény pozitív nyomot hagyjon benned a tudásanyag mellett is.

KINEK AJÁNLJUK AZ INSTAGRAM FESZTIVÁLT?

Elsősorban azoknak, akik vérprofivá szeretnének válni az Instagram marketing területén, hogy forint milliókat vehessenek ki a platformból.

Bárkinek, aki szereti fejleszteni a marketing tudását és szeretne helytálló, vadonatúj ismereteket szerezni az Instagramhoz is.

Cégvezetőknek és egyéni vállalkozóknak nyomatékosan ajánljuk a részvételt, mert hosszú évekre megoldhatják a marketing problémáikat egy erős Instagramon való jelenléttel.

Influencereknek és egy-egy téma szakértőinek is érdemes beülniük a fesztiválra, mert rengeteg olyan dolgot tanulhatnak, amivel fejleszthetik a tartalmaikat és könnyebben eladhatják magukat cégeknek.

KINEK NEM AJÁNLJUK A RENDEZVÉNYT?

Ha meg vagy győződve arról, hogy az Instagram továbbra is az unatkozó, önmagukat fényképezgető tinik gyűjtőhelye és nem is akarod másképp látni ezt a világot, akkor ez a rendezvény nem neked szól.

Ha a marketing abszolút hidegen hagy és az Instagram szó hallatától is feláll a szőr a hátadon, akkor ez ugyancsak nem a te rendezvényed.

100%-OS INSTAGRAM GARANCIA

Nyílt lapokkal játszunk! Ha a Fesztiválon úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem tanultál, hogy ez a nap teljesen feleslegesen telt el és csak a pénzedet dobtad ki a kukába, akkor jelezd nekünk és visszaadjuk a jegyed árát.

előadóink

KOVÁCS LÁSZLÓ

#InstaGuru

Előadás címe: A mindent elsöprő Instagram stratégia!

Ha már foglalkozunk az Instagrammal, akkor tegyük azt annyira profin, amennyire csak lehet – mindez egy kiváló stratégiával kezdődik. Kovács László, a Follow Marketing Instagram ügynökség tulajdonosa több tucatnyi ügyfelének a profilját futtatta már fel egy-egy jól felépített stratégiának köszönhetően.

A Follow Marketing Instagram fiókján keresztül napi szinten 3-5 új ügyfélmegrendelés érkezik be Lászlóéknak - mit szólnál ahhoz, ha néhány hónap múlva te is hasonlóan sikeresen kötnéd az üzleteket az Instádnak köszönhetően?

László az Instagram Fesztivál megálmodója, a 2018 december 9-én lezajlott első Instagram Konferencia házigazdája és szervezője és „Az útmutató az üzleti Insta világához” című könyv társszerzője.


Kulcsár Edina

#TopInfluencer

Előadás címe: Majdnem minden, amit az influencer együttműködésekről tudnod érdemes

Az influencerekkel való együttműködés egy igazi aranybánya lehet a céged számára, amennyiben a megfelelő influencerekkel és a megfelelő tematikával dolgozol együtt. Hogy minden remekül működjön, a korábbi Miss World Hungary és Miss World 1st Runner up, ma pedig már influencerként dolgozó és influencer marketing ügynökséget üzemeltető Kulcsár Edina lesz a segítségedre.


WOLF GÁBOR

#Mr. Marketing

Előadás címe: A titkos tartalom olajmező

Hogyan készíts elsöprően sok minőségi tartalmat, meglepően kevés idő alatt, amit imád és lájkol a közönség, és amitől bedobja a törölközőt a konkurencia? Wolf Gábor, a Marketing Commando tulajdonosa havonta összeállít 4 élő videót, napi 1 Instagram posztot, heti 1 hírlevelet, havi 2-3 színpadi előadást, amik nem csak informatívak, hanem motiválók is.

Hogy lehet ilyen sok tartalmat ilyen színvonalon előállítani, tiltott ajzószerek nélkül?


BIHARI ÁDÁM

#Főparancsnok

Előadás cím​e: A piacodat letaroló kommunikáció alapjai

Hogyan kommunikálj úgy, hogy emlékezzenek rád az emberek? Hogyan válj te az iparágad első számú szócsövévé? És ami talán még ennél is fontosabb: hogyan kommunikálj a fiatalabb generációk felé, akik lassan átveszik a régi vásárlók helyét?

Mindezekről Bihari Ádám stílustanácsadó fog beszélni, aki szó szerint berobbant a férfi divatvilágba. Extravagáns tartalmait hétről hétre tízezrek követik és egyre többen gondolják, hogy Ádám a férfi divat témájában egyedülálló minőséget képvisel.


MÜLLER PÉTER

#The Business

Előadás címe: Milliós profitokat hozó Instagram kampányok tanulságai

Ha gondolkozol Instagram kampányokban, akkor ez az előadás neked szól, hiszen Müller Péter, a The Business Marketing Ügynökség tulajdonosa forint milliókat hozó Instagram kampányainak a tanulságait fogja megosztani veled!

Influencerek, hirdetések, tartalmak, célközönségek, kampánystratégiák – mindenről szó lesz, hogy a következő kampányoddal bankot robbanthass!


GAZDAG TÜNDI

#Numbava

Előadás címe: Az Instagram egy véleményvezér szemével

Hogyan építs fel egy komplett vállalkozást az Instagramon keresztül és hogyan válj releváns véleményvezérré? – ezekre a kérdésekre keresi a választ Gazdag Tündi, aki a fitnesz iparban elért sikereit, az alkalmazotti létből való kilépést és vállalkozóvá, valamint véleményvezérré válását nagyban a tudatos Instagram használatnak köszönheti.

Egyedül vitte sikerre a ma már 40.000-nél is több követővel rendelkező Instagram fiókját – amivel havi szinten több százezer alkalommal jut el a követőihez!

A Fesztivál ÁRA

Standard

Belépés 1 fő részére


24.980 Ft

VIP

1 fő VIP


 • Megkapod a nap összes előadásának felvételeit
 • Ingyenes negyed órás konzultáció Kovács Lászó Instagram marketing szakértővel
 • Lefoglalt színpad előtti VIP ülőhelyek
 • Ingyenes parkolás a mélygarázsban
 • Bekészített frissítők és finomságok

43.980 Ft

már csak 2 hely maradt

A JELENTKEZÉST  MÁJUS 17-ÉN ZÁRJUK:

13
Nap
18
Óra
19
Perc
42
Mp

IDŐPONT és helyszín

2019. május 23. | Lurdy Rendezvényközpont

10:00 - 18:00

JEGYVÁSÁRLÁS

FIZETÉSI MÓDOK

Bankkártyával és átutalással tudsz fizetni. Partnerünk, az OTP Simple Pay segítségével biztonságosan tudod rendezni a belépőjegyed díját.

Számlázás

A fizetésedről kapott elektronikus számlát ugyanúgy tudod elszámolni, mint a hagyományos papír alapú számlát. Ezt a fizetésed követően automatikusan megkapod, ezért annak érdekében, hogy minden rendben legyen arra kérünk, hogy pontosan töltsd ki a számlázási adataid !

KÉRDÉSED VAN?

Ha maradt még megválaszolatlan kérdésed, keress minket bizalommal a​
iroda@instagramfesztival.hu

e-mail címen!